Trabzonspor, Mersin engelini de kayıpsız geçmek istiyor

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında yarın...

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında yarın deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak. Ligde 19 puanla 21 puanlı Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada yer alan bordo-mavililer, Mersin deplasmanından üç puanla dönerek hem bu sezon ilk kez liderlik koltuğuna oturmak hem de 22 Kasım’da Şampiyonlar Ligi’nde sahasında oynayacağı Inter maçı öncesi moral bulmak istiyor.
Mersin maçı için akşam saatlerinde bu kente gidecek olan Trabzonspor’da, sakat oyuncuların durumu belirsizliğini koruyor. Sakatlıkları devam eden Vittek ve Tayfun bu maçta görev yapamayacak. Milli takımdan sakat dönen Giray ve Burak’ın durumu ise henüz netleşmedi. Bu futbolcuların son durumuna göre karar verecek olan teknik direktör Şenol Güneş’in, Inter maçını da düşünerek Giray ve Burak’ı riske etmemek için Mersin’e götürmeyebileceği belertiliyor.
Bu arada, Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu yarın yapacakları müsabakayla ligde 9. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında bugüne dek yapılan 8 maçın 4’ünü Trabzonspor, 1’ini ise Mersin İdmanyurdu kazandı. 2 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu maçlarda bordo-mavili ekip 9 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 1 gol gördü.
Trabzonspor’un yarinki maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Serkan, Glowacki, Mustafa, Celustka, Zokora, Colman, Alanzinho, Adrian, Halil ve Henrique.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz