Trabzonspor, Milli Araya Moralli Girdi

Bu sezon ligde istikrarsız bir görüntü çizen Trabzonspor, 7.hafta müsabakasında Kasımpaşa karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle...

Bu sezon ligde istikrarsız bir görüntü çizen Trabzonspor, 7.hafta müsabakasında Kasımpaşa karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle moral buldu. Özellikle üst üste yaşanan sakatlıklar nedeniyle ideal kadrosunu bulmakta zorlanan bordo-mavili ekip, sakatların iyileşmesi ve takımın eksiklerini gidermek için de milli arayı fırsat olarak görüyor.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Kasımpaşa maçında yakaladıkları fırsatları gol çevirmiş olsalardı Avni Aker’de bir gol rekoru kırabileceklerini söyledi. Skor olarak kısır bir müsabaka olsa da pozisyon zenginliği olarak iyi bir maç çıkarttıklarını anlatan Yener, “Trabzonspor maçın genelinde bulduğu bütün net gol pozisyonları gole çevirseydi sanırım Avni Aker'de gol rekoru kırabilirdik ama olmadı. Bunu karşılık rakibe az pozisyon vermemiz de bizim adımıza sevindiriciydi.” dedi.
Bu sezon özellikle sakatlıklardan yana çok sıkıntı yaşadıklarına değinen Yener, milli aranın bu açıdan da kendilerini iyi geleceğine inandığını kaydetti.

Reklam
Reklam

2 GÜN İZİN VERİLDİ

Bu arada, Kasımpaşa maçının ardından Trabzonsporlu futbolculara 2 gün izin verildi. Bugün ve yarını izinli geçirecek olan bordo-mavililer, 8. haftada deplasmanda Beşiktaş ile oynayacakları maçın hazırlıklarına ise pazartesi günü saat 18.00’de yapacakları idmanla başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: