Trabzonspor Olcan'ı bırakmıyor

Trabzonspor'dan Olcan Adın'a vize yok. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündemindeki yıldız futoblcuyu bırakmak niyetinde değil.

Futbolda transfer döneminin resmen açılması için geri sayım sürerken, ismi en çok konuşulan oyunculardan biri Olcan Adın...

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu, Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündeminde. İki kulüp Olcan'ı alabilmek için birbirleri ile yarışıyor.

Ancak Trabzonspor Kulübü, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Olcan'ı bırakma niyetinde değil. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili kulüple 1 yıl daha sözleşmesi olan yıldız oyuncuyla masaya otumak ve sözleşmesini uzatmak istiyor.

ROTA GOMIS!
Öte yandan Trabzonspor'un dış transfer politikası da belli oldu. Yönetim forvet ve 10 numara pozisyonuna takviye yapmak için koları sıvadı. Bordo-mavililerin forvet adayı ise Beşiktaş ve Galatasaray'ın da gündeminde olan Bafetimbi Gomis. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun önümüzdeki günlerde Fransız futbolcunun menajeri ile görüşmesi ve resmi teklifi sunması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler: