Trabzonspor oynanan futboldan memnun değil!

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, ligin ilk 8 haftasında puan olarak çok başarısız olmadıklarını söyledi.

Baturoğlu yaptığı açıklamada, 13 puan toplayarak ligde 4. sırada yer aldıklarını belirterek, "Sivasspor maçı kararını da göz önünde bulundurursak bugün çok daha iyi bir konumda olabilirdik. Puan olarak bakıldığında ilk 8 haftada başarısız değiliz. Ama futbol olarak istediğimiz yerde değiliz" dedi.

Lige verilen arayı iyi değerlendirmeleri gerektiğini kaydeden Baturoğlu, "Aradan sonra Beşiktaş ile sahamızda karşılaşacağız. Bu karşılaşmayı kazandığımız takdirde ilerisi için çok daha iyi olacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Teknik direktör Ziya Doğan ile devam etme kararlarının bulunduğunu ifade eden Baturoğlu, "Hoca değişikliğinin şu an için takıma yarar sağlayacağını düşünmüyoruz. Kongreye kadar da devam etme kararımız var" dedi.

KAFKASTAN AÇIKLAMA
Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Kasımpaşa maçı sonrasında bazı taraftarların çevik kuvvet ekiplerince dövüldüğünü belirterek, yetkilileri göreve çağırdıklarını söyledi. "Karşılaşmanın bitimiyle birlikte stadı terk eden ve kendi aralarında sohbet ederek birlikte evlerini yolunu tutan aynı aileye mensup 3 Trabzonspor taraftarının polislerce darp edilmesi kabul edilebilir bir durum değildir" diyen Kafkas, şöyle devam etti:

"Olaya muhatap olan taraftarlarımızdan Balıkesir Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Hakan Avcı'nın burnunun 3 yerinden kırılması, amcası Adem Avcı'nın kolunun çıkması, kuzeni Atılgan Avcı'nın da kısa süreli travma geçirmesi yaşananların boyutunu apaçık gözler önüne sermektedir. Herhangi bir olay yokken bu gelişemeye sebebiyet verenler mutlaka belirlenmeli ve gereken cezayı almalıdırlar. Trabzonspor Kulübü olarak yetkilileri göreve çağırıyoruz."

Reklam
Reklam