Trabzonspor Öze Dönüyor

Geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü genel kurulla yeni yönetimini belirleyen Trabzonspor’da, gelecek sezon öncesi hummalı bir...

Geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü genel kurulla yeni yönetimini belirleyen Trabzonspor’da, gelecek sezon öncesi hummalı bir değişim hazırlığı var. Bordo-mavili camianın önemli isimlerinden İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkanlığında ciddi bir yeniden yapılanmaya gideceğinin sinyalini veren yeni yönetim, bu işe teknik heyetten başladı.

Teknik direktör Tolunay Kafkas’ın yerine 1461 Trabzon’un başarılı çalıştırıcısı Mustafa Reşit Akçay’ı, Fatih Tekke’yi de sportif direktörlük görevine getiren bordo-mavili yönetim, takımın efsane isimlerinden Hami Mandıralı’yı ise yardımcı antrenör yaptı. Trabzonspor yönetiminin, kaleci antrenörlüğü için Şenol Güneş’in ekibinde de görev yapan tecrübeli çalıştırıcı Alper Boğuşlu'ya teklif yapıldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Atılan bu adımlar bordo-mavili camiada yıllardır seslendirilen ‘öze dönüş’ beklentisinde olanları da heyecanlandırıyor.

Göreve gelir gelmez kulübün mali ve idari yapısındaki sorunları çözmek için hareket eden İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki Trabzonspor yönetimini, bir yandan da gelecek sezon için güçlü bir takım oluşturmanın arayışlarına girdi.

Önceki gün İstanbul’da bir araya gelen yönetim kurulu, sportif direktör Fatih Tekke ve teknik direktör Mustafa Akçay'ın da yer aldığı görüşmede transferin yol haritası çizildi. İşe teknik heyetten başlayan bordo-mavili yönetimin, önümüzdeki günlerde teknik ekibe imza attıracağı, ardından da transfere ağırlık vereceği belirtiliyor.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Trabzonspor’un en büyük hazinelerinden birisinin alt yapı olduğu yönündeki açıklamalarının ardından teknik heyette atılan adımlar en fazla bordo-mavili ekibin pilot takımı 1461 Trabzonlu futbolcuları heyecanlandırdı.

Başkanın söylemleri ve Mustafa Akçay’ın teknik direktör olmasıyla heyecanlanan genç futbolcular, kulüpteki bu değişimi gelecekleri adına fırsat olarak görüyor. Bu değişime en çok sevinen isimlerin başında ise geçtiğimiz sezon A takıma alınan Zeki Yavru ve Abdullah Karmil ile teknik direktör Tolunay Kafkas’ın sezon bitimiyle yaptığı açıklamada gelecek sezon Trabzonspor’da A Takıma alacağını söylediği Caner, Fatih, Yusuf ve Abdülkadir geliyor.

Reklam
Reklam

Karadeniz ekibinin yeni teknik patronu Mustafa Akçay’ın, bu 4 ismin dışında da bazı eski talebelerini Trabzonspor’a alabileceği ifade ediliyor. Başarılı teknik adamın, PTT 1. Lig’de başarılı bir performans sergileyen eski talebelerine sezon öncesi hazırlık kampında şans vermesi bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: