Trabzonspor, Sivas'a üç puan için gitti

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maç için bu...

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maç için bu şehre gitti. Ligde geçtiğimiz haftayı puansız kapatan bordo-mavililer, zorlu deplasmandan üç puanla dönerek hem haftayı kayıpsız kapatmak hem de önümüzdeki hafta Şampiyonlar Ligi’nde Lille ile deplasmanda oynayacağı maç öncesi moral bulmak istiyor.
Trabzon Havalimanı’ndan THY’ye ait özel uçakla öğleden sonra Sivas’a hareket eden Trabzonspor kafilesinde 20 futbolcu yer alıyor. Bordo - mavili ekipte, kart cezalısı Celutska ile sakatlıkları devam eden Vittek ve Tayfun’ın yanı sıra Arjantinli futbolcu Gustavo Colman, Sercan, Eren, Piotr Brozek, kaleci Bora, Sezer, Murat Tosun ve Barış Özbek Sivas’a götürülmedi.
Teknik Direktör Şenol Güneş’in Colman’ı Lille maçı öncesi dinlendirmek amacıyla kadroya almadığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın, Lille maçını düşünerek Sivasspor karşısına takımını farklı bir 11’le sahaya çıkartmayı planladığı belertiliyor.
Güneş’in, bu sezon fazla forma şansı bulamayan Ferhat, Mustafa Yumlu, Aykut ve Henrique'ta 11’de sahaya sürmesi bekleniyor. Colman’ı Sivas’a götürmeyen başarılı teknik adamın, Ajantinli futbolcunun yerine Aykut’a görev vereceği iddia edildi. Güneş’in, Lille maçını düşünerek Glowacki, Cech ve Halil Altıntop'u da yedek soyundurması bekleniyor.
Trabzonspor’un müsabakaya şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Ferhat, Adrian, Aykut, Zokora, Alanzinho, Henrique ve Burak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz