Trabzonspor, Sivasspor maçına odaklandı

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında, sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, lige galibiyetle başlamak istiyor. Profesyonel Futbol Menajeri Necmi Perekli, takımın Galati maçında aldığı sonucun etkisini üzerinden attığını ve lige hazır bir biçimde gireceklerini belirterek, "Takım olarak Sivasspor maçına
motivasyonumuzu sağlamış durumdayız. Rakibimizi yenerek lige galibiyetle başlayacağımıza inanıyoruz" dedi.

Lig maçlarının havasının her zaman farklı olduğunu ifade eden Perekli, "Sezon öncesi yapılan maçlar ölçü alınmamalı. Saha ve seyircimiz önünde iyi sonuçla iyi bir başlangıç yapacağız. Ligde üst sıralara oynayan takımlar içerisine yer alıp ligi iyi bir şekilde bitireceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Alınacak bir galibiyetin takıma moral sağlayacağını kaydeden Perekli, bunun için taraftar desteğine ihtiyaçlarının bulunduğunu ve taraftarları 12. adam olarak yanlarında görmek istediklerini kaydetti. Trabzonspor'da Ersen Martin ve Ceyhun'un sakatlıklarının ciddi boyutta olmadığı bildirildi.

Kulüp doktoru Ahmet Kalaycıoğlu, dünkü çalışmada sol ayak bileğine darbe alan Ceyhun'un sakatlığının MR çektirecek düzeyde olmadığını belirterek, "Dün ağrısı oldu ancak hafif boyutta. Bu akşamki idmana çıkacak ve durumunu son kez değerlendireceğiz" dedi.

Ersen Martin'in ise Almanya'da doktoruna kontrol olduğunu kaydeden Kalaycıoğlu, bu futbolcunun da oynayabilecek durumda olduğunu belirtti. Kalaycıoğlu, Musa ve Risp'in ise 1 ay sonra normal antrenmanlara katılabileceğini belirtti.

Trabzonspor'da geçen sezondan farklı olarak 2 yeni transferin bu sezonun ilk maçında ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.Karadeniz ekibinde Fenerbahçe'den alınan Serkan Balcı ile Kayseri Erciyesspor'dan alınan Daouda Jabi teknik heyetin görev vermesi halinde ilk kez yeni takımlarıyla ilk 11'de sahaya çıkacaklar.

Reklam
Reklam