Trabzonspor taraftarı haklılığını göstermek için yürüyecek

Trabzonsporlu taraftarlar, 1 Ocak Pazar günü İstanbul ve Trabzon'da eş zamanlı olarak yürüyüş yapacak. Trabzonspor...

Trabzonsporlu taraftarlar, 1 Ocak Pazar günü İstanbul ve Trabzon'da eş zamanlı olarak yürüyüş yapacak.
Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, beraberindekilerle Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında, organizasyonu Fenerbahçe taraftarının geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de yaptığı mitingi ibret ve şaşkınlıkla izlediklerini söyledi.
Mitinge 3 bin dolayında Fenerbahçelinin katıldığına değinen Kodalak, bu durumun Fenerbahçeli taraftarların da şike ve teşvik iddialarına inandığını gösterdiğini savundu. Kodalak, Trabzonspor taraftarları olarak kendilerinin de haklı olanların nasıl yürüyüş yapacağı göstermek için Pazar günü bir organizasyon planladıklarını ifade etti.
Şike soruşturmasıyla ilgili herkesin Fenerbahçe’yi kurtarma peşinde olduğunu iddia eden Kodalak, şike yapan Fenerbahçe ya da Trabzonspor da olsa aynı muameleyi görmesi gerektiğinin altını çizdi. 58. maddenin kaldırılmasına da kesinlikle karşı olduklarına vurgu yapan Kodalak, şunları söyledi:
“Bu maddeyi değiştirerek Fenerbahçe’yi kurtarmak istiyorlar. Biz diyoruz ki, eğer Trabzonspor da şike yaptıysa bizi de kurtarmayın. Ama biz yöneticilerimize ve kendimize güveniyoruz. Biz temiz olduğumuza inanıyoruz ve sonucunda ne olursa olsan 58. maddenin kaldırılmasına karşıyız.”
1 Ocak Pazar günü Trabzonspor’un gücünü İstanbul ve Trabzon’da tüm Türkiye’ye göstermek istediklerini anlatan Kodalak, tüm taraftarları, 1 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Uzun Sokak girişinde başlayacak yürüyüşe davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz