Trabzonspor, Taraftarına Galibeyetle Veda Etmek Istiyor

Yarınki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla bu sezon kendi sahasında taraftarı ile son kez buluşacak olan...

Yarınki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla bu sezon kendi sahasında taraftarı ile son kez buluşacak olan Trabzonspor, taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor. Ziraat Türkiye Kupası yarı finalindeki 6-0’lık Sivasspor galibiyeti ile moral bulan bordo-mavililer, ligde kalma mücadelesi veren rakibini de yenerek Fenerbahçe ile oynayacağı kupa maçına daha da moralli hazırlanmayı hedefliyor.

Zorlu maç öncesi Trabzonspor’da, sarı kart cezalısı Giray forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle hafta içerisinde fazla takımla çalışma şansı bulamayan Mustafa’nın durumu ise belirsizliğini koruyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın Giray’ın yokluğunda savunmada Bamba’ya, Mustafa’nın yerine de Celutska’ya görev vermesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

Bordo-mavili kulübün Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, bordo-Mavili renklere gönül verenlere galibiyetle veda etmek istediklerini söyledi.

Büyükaydın, ligde yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile bu sezon sahalarında oynayacakları son maça tüm taraftarlarımızı davet etti. Bordo-mavili renklere gönül verenlere galibiyetle veda etmek istediklerini kaydeden Büyükaydın, "Sivasspor maçındaki atmosferi tekrarlamalıyız. Rakibin ve diğer takımların ligdeki konumları bizi hiç ilgilendirmiyor. Trabzonspor olarak her maç gibi buna da sadece galibiyet amacıyla çıkacağız. Dolu ve coşkulu tribünler önünde güzel bir oyun sergileyerek bize yakışan sonucu almak istiyoruz." dedi.

Futbol dışı gündemin oyuncuları meşgul etmemesi için yönetim olarak azami özeni gösterdiklerini de dile getiren Büyükaydın, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bizim dışımızda gelişen olaylar ve yorumlarla ilgimiz yok. Kupa finalini oynayacağımız son maça kadar aynı ciddiyetimizi koruyarak, sorumluluklarımızın bilincinde hareket ediyoruz. Hedefimiz sezona kupayla veda etmek ve taraftarlarımızı bir nebze olsun güldürmek."

Reklam
Reklam

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maça Trabzorspor’un şu muhtemil11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Serkan, Bamba, Celutska, Cech, Zokora, Soner, Volkan, Olcan, Adrian ve Halil.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: