Trabzonspor taraftarıyla gurur duyuyor

TRABZON (İHA) - Trabzonspor Basın Sözcüsü İbrahim Şahin, İstanbulspor maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki seyirci sayısının Trabzonspor'un büyüklüğünü tartışanlara iyi bir ders olduğunu söyledi.

İstanbulspor - Trabzonspor maçının açık kanaldan naklen yayınlanmasına rağmen çok sayıda Trabzonspor taraftarının tribünleri doldurduğunu ifade eden Basın Sözcüsü Şahin, "Bütün camiamızı kutluyorum. Karşılaşma açık kanaldan verilmesine rağmen, Atatürk Olimpiyat Stadı'na gelerek takımını destekleyen coşkulu taraftarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Trafik sıkışıklığına ve organizasyon bozukluğuna rağmen stadı dolduran fedakar taraftarımız bütün Türkiye'ye camiamızın büyüklüğünü bir kez daha göstermiştir. Camiamızın büyüklüğünü unutmak isteyenler ve bilmeyenlere taraftarlarımızın gösterisi umarım öğretici olmuştur" dedi.

Reklam
Reklam

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan Türkiye Kupası final karşılaşmasında bile Trabzonspor maçındaki kadar taraftarın trübünlere gelmediğine dikkat çeken Şahin, "Türkiye Kupası finali oynayan iki İstanbul takımın taraftarından daha çok taraftar Trabzonspor tribününde yerini almıştır. Türk futbolu adına söz söyleyenler umarım bu görüntüleri unutmazlar" diye konuştu.

A Milli Futbol Takımı'nın Yunanistan ile hayati bir maç oynayacağını belirten Şahin, "Teknik direktörümüz Şenol Güneş bu maçı düşünerek, başta takım kaptanı Fatih Tekke olmak üzere Gökdeniz ve Hüseyin'i oyun dışına aldı. Herhangi bir olumsuzluktan onları korumak istedi. Ben Şenol Güneş'i Trabzonsporlular'ın, teknik kadronun ve oyuncuların gösterdiği bu milli hassasiyeti kamuoyunun dikkatine sunuyorum" ifadelerini kullandı.