Trabzonspor U16 Yaş Antrenörü Dilli: "Eskişehirspor'u 1-0 Yenerek Şampiyonolmamız Bizi Çok Mutlu Etti"

Trabzonspor U16 Takımı Antrenörü Aşkın Dilli, Coca-Cola Akademi U16 Ligi finalinde Eskişehirspor 1-0 yenerek şampiyon olmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini

Trabzonspor U16 Takımı Antrenörü Aşkın Dilli, Coca-Cola Akademi U16 Ligi finalinde Eskişehirspor 1-0 yenerek şampiyon olmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Şampiyona boyunca oyuncuların çok iyi birliktelik sergilediğini belirten Dilli, "Fizik ve yetenek olarak iyi bir durumda olan oyuncularımız buna takım olma başarısını da ekleyince tüm maçlarda izleyicilere güzel bir futbol izlettirmeyi başardık. İyi rakiplere karşı oynadık. Örneğin Bucaspor ve Eskişehirspor iyi oyunculardan kurulu takımlar. Ama biz oyun anlayışımızı sahaya iyi yansıttığımızı ve bunun karşılığında da hak ettiğimiz şampiyonluğu kazandığımızı düşünüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Oyuncuların tutum ve davranışlarının kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Dilli, "Bizim için şampiyonluktan daha önemlisi oyuncularımızın ortaya koyduğu futbol ve davranış şekilleriydi. Bu konuda gayet iyi olduğumuzu gözlemledik. Ayrıca yeteneklerinin yanı sıra strese karşı koyabilme becerileriyle zorlukla mücadele etme seviyelerinin ne kadar iyi olduğunu gördük" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Futbol Akademisi'nde oyunculara çok yönlü eğitimler verdiklerini dile getiren Dilli, "Oyuncularımıza sadece futbolu öğretmiyoruz. Tesislerimizde oluşturduğumuz dersliklerde hem eğitim yönünden eksiklerini gideriyoruz hem de psikolojik anlamda gençleri geleceğe hazırlıyoruz. Böylelikle kulübümüze daha nitelikli oyuncular kazandıracağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz