Trabzonspor, UEFA Ve Sonrasında Çıkacak FIFA Kararlarına Saygı Istedi

Trabzonspor yönetimi, temiz Türk futboluna katkı sağlamak adına tüm kesimlerin UEFA ve sonrasında çıkacak FIFA...

Trabzonspor yönetimi, temiz Türk futboluna katkı sağlamak adına tüm kesimlerin UEFA ve sonrasında çıkacak FIFA kararlarını saygıyla beklemelerini talep etti.

Bordo-mavili kulübün sitesinden yapılan açıklamada, 3 Temmuz 2011’de başlayan şike sürecinin ardından gelinen noktada Türk adaletinin ve UEFA’nın verdiği kararlarlara dikkat çekildi. Bu kararlar ortadayken ülkeyi yönetmeye talip olan siyasi parti liderleriyle bazı yetkililerin son günlerde takındıkları tavrı manidar bulduklarını belirten yönetim, açıklamasını şöyle sürdürdü:

Reklam
Reklam

"Her ne şartta olursa olsun tarafsızlık ilkesine bağlı kalması gereken bu kesimler adeta haksızlığa uğrayan ve hakları gaspedilen Trabzonspor’un bu haklı davasını görmezden gelme yarışı içerisine girmişlerdir. Sorumluluk sahibi iktidar taliplilerinin oy kaygısıyla, söylemlerinde her defasında ahlaklı ve temiz futbol yaratma mücadelesi içerisinde olan camiamızı hedef alır gibi gözükmeleri doğru bir yaklaşım tarzı değildir.

Elbette bu söylemlere sağduyuyla mücadele eden, dünyanın her köşesine yayılmış milyonlarca Trabzonspor sevdalısı taraftarımızın ve temiz futbol beklentisi taşıyan Türk futbol paydaşlarının vereceği cevaplar bulunmaktadır.”

Kendilerinin ve temiz futbol beklentisi olanların büyük bir sağduyu örneği göstererek yaşanan sürecin tamamlanmasını beklediği ifade edilen açıklamada, "Trabzonspor sevdalıları ve namuslu Türk futbolu paydaşlarından aynı sorumluluk anlayışı çerçevesinde hareketlerini sürdürmelerini istiyor, temiz Türk futboluna katkı sağlamak adına tüm ilgililerin de UEFA ve sonrasında çıkacak FIFA kararlarını saygıyla beklemelerini talep ediyoruz." denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz