Trabzonspor Yeni Sezon Hazırdlıklarına Başladı

Trabzonspor yeni sezonun hazırlıkları için sahaya indi. Sezonun ilk çalışmasına izinli olan Burak Yılmaz ve...

Trabzonspor yeni sezonun hazırlıkları için sahaya indi. Sezonun ilk çalışmasına izinli olan Burak Yılmaz ve Adrian ile birlikte hasta olan takım kaptanı Tolga Zengin katılmadı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya izinli olan futbolcular dışında tüm oyuncular katıldı. Antrenman öncesi takıma katılan yeni isimleri takımla tanıştıran Güneş, daha sonra antrenman sahasında ise kısa bir toplantı yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda sırasıyla pas, yarı sahada yönsüz oyun, karın ve sırt egzersizi yapıldı. Halil Altıntop ve Alanzinho ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Reklam
Reklam

ÇALIŞMALAR NEŞELİ BAŞLADI

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına neşeli başladı. Antrenman sahasına iki Brezilyalı oyuncu Alanzinho ve Henrique ile birlikte gelen teknik direktör Şenol Güneş, yapılan sohbet sırasında Henrique'nin Güneş'e sarılmak istemisi dikkat çekti. İki oyuncusuyla özlem giderdiği gözlenen deneyimli teknik adamın çalışma düzeniyle ilgili olarak espiri yaptığı öğrenildi. Trabzonspor idmanı ise neşe içinde başladı. Yapılan çalışmalarda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Yeni transferler takıma anında adapte oluşu ise teknik heyeti sevindirdi.

ANTRENMAN SONUNDA KARPUZ YEDİLER

Trabzonspor'da futbolcular antrenman yorgunluğunu ise karpuz yiyerek attılar. Antrenmanın son bölümünde karın ve sırt egzersizi yapan oyuncular daha sonra antrenman sahasına gelen karpuzları yiyerek soyunma odasının yolunu tuttular.

ÖZCAN BİZATİ VE MESUT ÇELEBİ GÖREVİNE BAŞLADI

Ünal Karaman'nı takımdan ayrılmasından sonra teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılık görevine getirilen antrenör Özcan Bizati, görevine başladı. Ayrıca Dr. Hakan Ayaz'ın yerine ise Dr. Mesut Çelebi bu sezon takımın doktoru olarak görev yapacak.

Reklam
Reklam

TAYFUN CORA'YA VE BARIŞ ATAŞ'TAN KULÜP BULMALARI İSTENDİ

Trabzonspor, Tayfun Cora ve Barış Ataş'dan yeni sezonda kulüp bulmaları için izin verdi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in bu sezon takımda düşünmediği isimler arasında yer alan Cora ve Ataş'dan bordo-mavili yönetim kulüp bulmalarını istedi.

BURAK YILMAZ İZİNLİ

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Trabzonspor'dan henüz herhangi bir takıma transferi gerçekleşmeyen Burkak Yılmaz'ın izin olduğu bildirildi. Bordo-mavili kulübün transfer görüşmesinde olan Milli oyuncuya belli bir süre izin verdiği ancak verilen izine kadar oyuncu herhangi bir kulübe transferi gerçekleşmemesi halinde takımın çalışmalarına katılacağı belirtildi. Lazio ve Galatasaray'ın devrede olduğu transferde bordo-mavili takım oyuncusunu bırakmak istemezken 5 Milyon Euro'luk madde bordo-mavililer elini kolunu bağlıyor.

Takımı ile birlikte Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılan Adrian'nın bu gece Trabzon'a gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Bordo-mavililer yeni sezon hazırlıklarını bu akşam basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. Karadeniz ekibi 8 Temmuz'da başlayacak olan yurt dışı kampına kadar günü çift antrenman yaparak geçirecek.

Reklam
Reklam

Trabzonspor Helsinki'de devam eden Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda altın madalya alan oyuncuları kutladı.

Bordo-mavililer kulübün internet sitesinde yayımladığı kutlamada, "Gülcan Mıngır 3 Bin metre engellide, Polat Kemboi Arıkan 10 Bin metrede ve Nevin Yanıt 100 metre engellide şampiyonluğa ulaştı. 3 milli sporcuyu da kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz." denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: