Trabzonspor Yönetiminde, Aslan Ve Demir Asil Üye Oldu

Trabzonspor’da, istifa eden yönetim kurulu üyeleri Osman İlyas ve İrfan Coşkun’un yerine yedek listeden yöneticiler...

Trabzonspor’da, istifa eden yönetim kurulu üyeleri Osman İlyas ve İrfan Coşkun’un yerine yedek listeden yöneticiler getirildi.
Konuyla ilgili bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulumuzda Osman İlyas ve İrfan Coşkun’un istifasıyla boşalan asil üyeliğe Yakup Aslan ve Ömer Demir getirildi.” denildi.
Trabzonspor kulübünün mayıs ayında yapılan olağanüstü genel kurulda İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında göreve gelen yönetiminin ilk toplantısındaki görev dağılımında sorun yaşanmıştı. İddialara göre, yönetim kurulu üyeleri Osman İlyas ve İrfan Coşkun kendilerine verilen görevleri beğenmeyerek toplantıyı terk etmişti. Bunun üzerine de Başkan Hacıosmanoğlu ve yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, iki yöneticinin de istifasını istemişti. Bu karara yaklaşık bir ay direnen İlyas ve Coşkun, geçtiğimiz günlerde yaptıkları ortak açıklamayla da yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiklerini duyurmuşlardı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz