Trabzonspor'a "Hemşehri" golleri

Bordo-Mavililer, bu sezon rakip takımlarda oynayan maçlarda Trabzonlu oyunculardan 4 maçta gol yedi. Karadeniz ekibi söz konusu maçlarda 9 puan kaybetti.

Kayıp 9 puan
Trabzonspor, bu sezon rakip takımdaki Trabzonlu oyunculardan yedikleri gollerle önemli puan kayıpları yaşadı. Bordo-mavililer, rakip takımlarda oynayan Trabzonlu oyunculardan 4 maçta kalesinde gol gördü. Söz konusu maçların 3'ünden Trabzonlu oyunculardan yedikleri goller nedeniyle mağlup ayrılan Trabzonspor, 9 puan kaybı yaşadı.

İlk gol Serkan Çalık'tan Karadeniz ekibi, ilk olarak ligin 13. haftasında sahasında Galatasaray ile yaptığı maçın 86. dakikasında 61 numaralı formayı giyen Serkan Çalık'ın attığı golle 1-0'lık yenilgi ile maçtan ayrıldı. Ligin 19. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile 1-1 devam eden karşılaşmanın 87. dakikasında bu kez İbrahim Şahin'in kaydettiği gol ile bordo-mavililer, maçı 2-1 kaybetti.

Reklam
Reklam

Son darbe Mehmet Yılmaz'dan Trabzonspor, ligin 25. haftasında Kasımpaşa maçında bir başka 61 numaralı oyuncu Erhan Küçük'ün ayağından bir gol yemesine karşın bu maçtan 2-1 galip ayrıldı. Trabzonspor, son olarak Trabzonspor'un eski oyuncusu Mehmet Yılmaz'ın 20. dakikadaki golüyle Ankaraspor'a 1-0 yenildi.