Trabzonspor'da Aykut Demir, Umutlu Konuştu

Gençlerbirliği’nden 5 yıllığına bordo mavili renklere bağlanan savunma oyuncusu Aykut Demir, yeni takımı Trabzonspor’un Davraz...

Gençlerbirliği’nden 5 yıllığına bordo mavili renklere bağlanan savunma oyuncusu Aykut Demir, yeni takımı Trabzonspor’un Davraz Sirene Kampın’da basın toplantısı düzenledi.

Futbol Koordinatörü Ünal Karaman transferi gerçekleştiren kulüp yönetimine teşekkür ederek, "Herkesin almak istediği üstün yetenekli futbolcuyu kulübümüze kazandırdıkları için yönetime teşekkür ediyorum. Ayrıca Aykut’a da teşekkür etmek istiyorum. Transferde oldukça istekliydi. Bundan önce gösterdiği yetenekleri kendi aşık olduğu renklerde de devam ettirip takımımızı başarılara taşıyacaktır." dedi.

Reklam
Reklam

Büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu aynı zamanda kendisinin de Trabzonlu olduğunu belirten Aykut Demir ise yaptığı açıklamada, "Burada uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Trabzonspor hedefleri olan bir kulüp. Son yıllarda düşük performans sergilese de her sene şampiyonluğu hedefleyen bir kulüp. Ben de hedefleri olan bir oyuncuyum. İnşallah Trabzonspor’u eski özlenen yıllarına döndürmek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Başarılı olacağıma da inanıyorum. Yeni hocamızla güzel günler bizi bekliyor." dedi.

Geçmiş yıllarda yine Trabzonspor’a transferinin gündemde olduğunun hatırlatılması üzerine ise Aykut Demir, "Benim için Trabzonspor kapısını her zaman açık bıraktı. Bu konuda hiçbir sorun yok. Avrupa’da oynadığımız için biraz daha o dönemde süre istedik. Doğru zamanı bulmak önemli. Şu anda en doğru zaman olduğunu düşünüyorum, 4 sene Gençlerbirliğin’de iyi günler geçirdim. 24 yaşındayım ve en doğru zamanda buraya geldiğimi düşünüyorum. Bundan sonra üstüne koyarak hem kendim hem Trabzonspor adına çaba göstereceğim." dedi.

Reklam
Reklam

Kendisine eski takımında arkadaşlarının komando lakabını neden verdikleri sorusunu da cevaplayan Aykut Demir, "Yapım itibariyle disiplini ve çalışmayı çok seven biriyimdir. Biraz da milliyetçilik duygularım kabarık olduğu için bu lakabı bana yakıştırdılar. Bundan da gurur duyuyorum." dedi.

Takımdaki rekabetin mutlaka olacağını kaydeden Aykut, "Ben de bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum. Tabi hocanın takdiri. İyi olan çok çalışan oynayacaktır. Tabi ki son kararı Hoca verecek. Takım için kimi uygun görürse onu oynatacaktır. Rekabet onun için her zaman iyidir." diye konuştu.

Son olarak taraftara mesaj gönderen Aykut, "Trabzonspor taraftarı bir başkadır. Çocukluğumuzda Trabzonspor’u tutmuşuzdur. Biz Trabzonspor renkleriyle büyüdük. Ünal hocam Hami hocam olsun o takımın formasını giymek istedik. Taraftar her zaman olduğu gibi elinden geleni yapacaktır." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: