Trabzonspor'da Aykut Kocaman sesleri

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, 50’inci yılda şampiyonluk dediği günden bu yana teknik patron için harıl harıl çalışıyor.

Bu konuda Mircea Lucescu ile bile masaya oturdu. Nevzat Aydın da, Walter Mazzarri ve Armin Veh'le dirsek temasında bulundu.

[Torku Konyaspor'dan tarihi rekor](https://www.mynet.com/torku-konyaspordan-tarihi-rekor-94312-myspor)

Ama Muharrem Usta'nın herkesin küçük dilini yutacağı çok büyük bir sürprizin peşinde olduğu ise Trabzonspor kulislerinde konuşuluyor. Hatta Usta'nın bu sürprizi gerçekleştirmek için çok dar kapsamda, sadece çok güvendiği isimlerle görüştüğü konuşuluyor.

Sürprizin Lucescu veya Ersun Yanal değil Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış bir isim olduğu konuşuluyor. Sürpriz yerli bir teknik adam ama adı ortaya çıktığında, Trabzon’da yer yerinde oynayacak hatta Usta'nın canını bile sıkacak gelişmeler olacağı iddiaları dolanıyor.

Reklam
Reklam
[Aykut Kocaman: 'Güçleri yetiyorsa bizi yenerler'](https://www.mynet.com/aykut-kocaman-gucleri-yetiyorsa-bizi-yenerler-94679-myspor)

Usta'nın peşinde olduğu ismin Konyaspor'la büyük başarılara imza atan Aykut Kocaman olduğu iddia ediliyor fakat şimdiye kadar Kocaman ismi birkaç kez dillendirilmesine rağmen yönetimden "yalanlama" veya "doğrulama" şeklinde bir paylaşımın olmaması da kafaları karıştırıyor. (fotospor)

Anahtar Kelimeler: