Trabzonspor'da Burak Yılmaz görüşmesi! "Hiçbir şeyi yok saymak mümkün değil..."

Trabzonspor Kulübü'nden Bursaspor maçında oyundan çıkarken gösterdiği tepkiyle gündeme oturan Burak Yılmaz'ın durumuyla ilgili açıklama geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'un Bursaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta oyundan alınan Burak Yılmaz'ın tepkisi geniş yankı uyandırmıştı.

Deneyimli golcü, maçın 71. dakikasında yerini Caleb Ekuban'a bırakırken sinirlenmiş ve tribünlerin kendisine olan tepkisine sert bir şekilde karşılık vermiş ve kenara gelirken kulübeye doğru da el ve kol hareketleri yaparak doğrudan soyunma odasının yolunu tutmuştu.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Burak'ın durumuyla ilgili bir değerlendirme yapacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Haber61'e konuşan Hacısalihoğlu, "Durum değerlendirmesi yapacağız. Başkanla da konuştuk. Bugün yada yarın değerlendirme yapılacak. Hiçbir şeyi yok saymak mümkün değil. Ama fevri bir karar verilecek hadise de değil. Ünal Karaman raporunu verir. Değerlendirip kulüp için en uygun kararı veririz." ded.