Trabzonspor'da "CHP Ziyareti" Gerginliği

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "Arkadaşlarımızın, Trabzon'a geldikleri zaman Trabzon'un markası olmuş Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etmemeleri saygısızlık olurdu" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "Arkadaşlarımızın, Trabzon'a geldikleri zaman Trabzon'un markası olmuş Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etmemeleri saygısızlık olurdu" dedi.

Öztrak, partisinin il binasında, CHP heyetinin dün Trabzonspor Kulübü'nü ziyareti ve sonrasında yaşanan tartışmalara ilişkin bir gazetecinin sorusu bir soru üzerine, şunları söyledi:

"Trabzonspor ve camiası Türkiye'nin göz bebeği. Lig şampiyonluğunu Anadolu'ya getirmek suretiyle Türk futboluna çok ciddi bir canlılık, umut kazandırmış, Türk futbolunun gelişmesine çok büyük katkılarda bulunmuş bir camia. Dolayısıyla bizim, arkadaşlarımızın, Trabzon'a geldikleri zaman Trabzon'un markası olmuş Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etmemeleri saygısızlık olurdu. Ben şunu anlamakta güçlük çekiyorum, siyaset camiye girdi, kışlaya giriyor, siyaset okullara girdi, şimdi spora giriyor. Biz her kulübe aynı mesafedeyiz. Spor kulüplerinin siyasete alet edilmesine tamamen karşıyız. Bu ülkede biz adaletin herkese objektif olarak uygulanmasını istiyoruz. Bizim çığlığımız budur."

Reklam
Reklam

Öztrak, kısır çekişmelerin içine girmek istemediklerini de vurgulayarak, "Bu çekişmelerin, kulüp içerisindeki bir takım sıkıntıların, CHP üzerinden çözülmeye çalışılmasının kimseye faydası olduğunu düşünmüyorum" dedi.

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ise Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in tutumunu yanlış bulduğunu ifade etti.

Muhabir: Zafer Sel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: