Trabzonspor'da forvet sıkıntısı yaşanıyor

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 2'nci haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Trabzonspor'da forvet sıkıntısı yaşanıyor.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 2'nci haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Trabzonspor'da forvet sıkıntısı yaşanıyor.

Geçen haftaki Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve İstanbul'da ameliyat olan Burak Yılmaz'ın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından "Beşiktaş maçında oynama ihtimalim yok" şeklindeki açıklamasının ardından bordo-mavili takım forvet hattında sıkıntıya düştü.

Ligde attığı 32 golle "en golcü oyuncu" konumunda olan Burak'ın oynama ihtimalinin bulunmadığını açıklaması ve Vittek'ten de ligin 2'nci haftasından itibaren sakatlığı nedeniyle faydalanılamamasından dolayı forvet hattında Brezilyalı Paulo Henrique'ye forma şansı doğdu.

Reklam
Reklam

Ancak, son olarak ligin 28'inci haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçında ilk 11'de sahaya çıkan Henrique, Belçika Ligi'ndeki başarısını bordo-mavili takımda gösteremedi.

Belçika'nın Westerlo takımında 18 gol atarak "gol krallığı" yarışını 3'üncü sırada tamamlayan Brezilyalı oyuncu, Trabzonspor'da ise ligde sadece 2 gol kaydetti.

Henrique, ligin 13'üncü haftasındaki 2-2'lik Sivasspor maçı ile ligin 20'nci haftasındaki 4-0'lık Samsunspor maçlarında rakip fileleri 1'er kez havalandırarak, beklentilerden uzak kaldı.

-Forma giyme ihtimali-

Burak ve Vittek'in oynamaması, Henrique'nin de form grafiğinin düşük olması, teknik direktör Şenol Güneş'i Beşiktaş maçı öncesi düşündürüyor.

Bordo-mavili teknik adamın, Henrique'yi oynatmaması halinde ise Halil Altıntop'u bu mevkide değerlendirmesi bekleniyor.

-Kazanamama sıkıntısı-

Beşiktaş maçı öncesi forvette sıkıntı yaşayan Trabzonspor, ligde de 5 maçtır kazanamıyor.

Bordo-mavili takım, normal sezonda Gençlerbirliği, Galatasaray ve Fenerbahçe ile 1-1, Orduspor ile 0-0 berabere kalırken, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki ilk maçta ise Fenerbahçe'ye deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: