Trabzonspor’Da Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları Başladı

- TRABZONSPOR, 3 günlük izinin ardından ligin 4’üncü haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün 19.00’da yaptığı antrenmanla başladı. Mehmet Ali

- TRABZONSPOR, 3 günlük izinin ardından ligin 4’üncü haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün 19.00’da yaptığı antrenmanla başladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda, futbolcular ısınmanın ardından fartlex çalışması yaptı. Son bölümde ise dar alanda oyun oynandı. Bordo mavililer antrenman öncesi 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Türk Bayrağı ile poz verdi.
A Milli Takım kampında yer alan Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu, Burak Yılmaz, Ümit Milli Takım kampında yer alan Uğurcan Çakır ile Abdurrahim Dursun ve U19 Milli Takım Kampında yer alan Abdülkadir Ömür antrenmana katılmadı. Ayrıca tedavisi devam eden Fabian Castillo takımdan ayrı çalıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: