Trabzonspor’da Kaleci Antrenörlüğüne Omay Yılmazer Getirildi

Trabzonspor’da teknik direktör Tolunay Kafkas'ın kaleci antrenörlüğü görevine 1461 Trabzon’da görev yapan Omay Yılmazer getirildi....

Trabzonspor’da teknik direktör Tolunay Kafkas'ın kaleci antrenörlüğü görevine 1461 Trabzon’da görev yapan Omay Yılmazer getirildi.

Şenol Güneş’in istifasının ardından göreve getirilen teknik direktör Tolunay Kafkas’ın kaleci antrenörü olarak çalışmaya başlayan Hamit Cihan’ın ise Gençlik Geliştirme Teknik Sorumluluğu görevine devam edeceği belirtildi.

Bordo - mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, “Teknik direktörümüz Tolunay Kafkas’ın ekibine Kaleci Antrenörü olarak Omay Yılmazer dahil edildi. 1461 Trabzon takımının bünyesinde Mustafa Reşit Akçay ile çalışan Yılmazer, bundan böyle A Takımımızda görev yapacak. Hamit Cihan ise Gençlik Geliştirme Teknik Sorumluluğu'nu sürdürecek.” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: