Trabzonspor'da Kombine Bilet Ssatışları 10 Haziran'da Başlayacak

Trabzonspor’un, 2013-2014 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynayacağı resmi müsabakalar için kombine kart satışlarına kale...

Trabzonspor’un, 2013-2014 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynayacağı resmi müsabakalar için kombine kart satışlarına kale arkası tribünleri hariç 10 Haziran Pazartesi günü başlanacağı bildirildi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, eski kart sahiplerinin ise 25 Haziran’a kadar yerlerini tekrar satın alabilecekleri belirtildi. Mevcut kombine kart sahiplerine (kale arkası tribünü hariç) yüzde 10, kadınlarla, 2001 ve yukarı doğumlu çocuklara da yüzde 25 oranında indirim uygulanacağı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Reklam
Reklam

“Kombine kart satışlarında kredi kartıyla yapılacak ödemelerde kulübümüz tarafından 5 taksit imkanı sağlanacak. Kartlarımız satın alındığı anda teslim edilecek ve Avrupa kupalarıyla Ziraat Türkiye Kupası dahil tüm resmi müsabakalarda geçerli olacak. Kombine kart sahibi olmak isteyen taraftarlarımız Sadri Şener Merkezi'miz dışında internet sitemiz aracılığıyla da satın alımı gerçekleştirebilecekler.”

Geçen sezonki fiyatların korunduğu 2013-2014 sezonu kombine kartlarının fiyatları şöyle:
Kale arkası 300, Maraton E-H 350, Maraton A-D 450, Maraton B-C-F-G 500, Kapalı A-D-E-H bin 250, Kapalı B-C-F-G bin 500 ve VIP 3 bin lira.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: