Trabzonspor'da 'Kupa bize gelecek' sloganı tekrarlandı

Trabzonspor'un 2. Başkanı Necmettin Aytekin, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), 26 Ocak'taki olağan üstü genel kuruldan...

Trabzonspor'un 2. Başkanı Necmettin Aytekin, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), 26 Ocak'taki olağan üstü genel kuruldan önce ya da sonra geçen sezonun şampiyonluk kupasını bordo - mavili takıma vereceğine inandığını söyledi.

Trabzonspor'da yönetici ya da genel kurul üyesi açıklama yapan her bordo - mavi'ye gönül veren ismin 'Kupa bize gelecek' söylemine bir isim daha katıldı. ''Şampiyonlar Ligi'nde biz oynadık, şampiyonluk kupası da bize verilmeli.'' diyen Trabzonspor'un 2. Başkanı Necmettin Aytekin, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Geçen sezonun şampiyonluk kupasının lehimize tescil edileceği konusunda bize bir bilgi gelmedi. Ama biliyorsunuz, biz Şampiyonlar Ligi'nde oynadık. Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi biz temsil ettik; şampiyonluk kupasının da Futbol Federasyonu tarafından Ocak ayının 26'sındaki genel kurul öncesi ya da sonrasında Trabzonspor'a verileceğini düşünüyorum." dedi.

Reklam
Reklam

ZAMANLAMAYI FEDERASYON YAPACAK

Necmettin Aytekin, "Şampiyonlukla ilgili konu TFF'nin son yönetim kurulu toplantısında konuşuldu mu bilmiyorum; ama kulüplerle TFF arasında geçen cuma günü Ankara'da yapılan toplantıda bu gündeme gelmedi. Bu konuda somut bir bilgi olmamakla birlikte şampiyonluk kupasının bize verileceğine inanıyorum. Bunun zamanlamasını Futbol Federasyonu yapacak." diye konuştu.

  1. Başkan Necmettin Aytekin, yoğun maç trafiğinin bu kez Trabzonspor'u etkilemeyeceğini de iddia etti. Bu kez yoğun maç trafiğinin Trabzonspor'a olumsuz etkilemeyeceğini belirtrken, şu iddialarda bulundu:

"Trabzonspor, ilk yarıda yoğun maç trafiğinde kaybettiği puanları bu kez kaybetmeyecektir. Bu konuda hiçbir kaygı taşımıyoruz. Trabzonspor çok daha iyi olacaktır. Zaten haftada 2 - 3 maç oynamaya alıştık. Bunu yadırgamayız. UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağımız PSV Eindhoven maçlarının illkini içeride oynayacağız. İyi bir oyunla turu atlayacağımıza inanıyorum."

Reklam
Reklam

ONUR'LA SORUN YAŞAMAYIZ

Kaleci Onur'la sözleşme yenilemek için yapılan görüşmelere de değinen Aytekin, "Onur Recep Kıvrak bizim futbolcumuz, 1 buçuk yıllık daha sözleşmesi var. Sözleşme yenileme konusunda sorun çıkacağını sanmıyorum." diye konuştu.

Aytekin, Brozek kardeşler Pavel Piotr'la yolların ayrılabileceği mesajını da vererek, "Görüşmeler çerçevesinde yollar ayrılabilir. Şu anda görüşme safhasındayız." ifadelerini kullandı.

OLCAN HAKKINI VEREREK OYNUYOR

Necmettin Aytekin, Gaziantepspor'dan ara transfer döneminde renklerine bağladıkları Olcan Adın'la ilgili olarak ise, "Olcan zaten iyi bir futbolcuydu. Bize de çok kısa zamanda hemen uyum sağladı. 11'de kendine yer buldu ve hakkını vererek oynuyor. Şenol Güneş'in de en çok güvendiği oyunculardan bir tanesi, Güneş'le birlikte Olcan'ın daha üst seviyelere çıkacağına inanıyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz