Trabzonspor’Da M’Bia'ya Sağlık Kontrolu

Ömür AVCI/TRABZON, İngiltere’nin Queens Park Rangers takımının kiraladığı İspanyol ekibi Sevilla ile bu sezon UEFA Avrupa Ligi Kupası’nı kaldıran M’bia, uzun bir ikna

Ömür AVCI/TRABZON, İngiltere’nin Queens Park Rangers takımının kiraladığı İspanyol ekibi Sevilla ile bu sezon UEFA Avrupa Ligi Kupası’nı kaldıran M’bia, uzun bir ikna sürecinin ardından geçen hafta Trabzon’a gelmeye ikna edildi. Milli takım kampının ardından eşyalarını toplamak üzere Paris’e giden Stephane M’bia, dün gece geç saatlerde Trabzon’a geldi.
Bu sabah ayağının tozuyla sağlık kontrolünden geçirilen M’bia’nın yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sözleşmeye yapacağı bildirildi. Kamerunlu oyuncuya yaklaşık 1.5 milyon euro imza parası ve yıllık 2.4 milyon euro garanti para verileceği ileri sürülürken, sözleşme şartlarıyla ilgili açıklamanın da imza törenini ardından borsaya bildirileceği vurgulandı. M’bia’nın imza töreni için Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da Trabzon’a gelmesi bekleniyor.
OKAY'DA SAĞLIK KONTROLÜ YAPTIRDI
Bu arada Kayserispor’dan transfer edilen Okay Yokuşlu'da bu sabah M’bia ile birlikte sağlık kontrolünden geçirildi. Okay Yokuşlu için ayrı bir imza töreni düzenleneceği belirtildi. Trabzonspor Kulübü’nün 2 futbolcunun sağlık kontrolleriyle ilgili herhangi bir görseli medyaya dağıtmadığı dikkati çekti.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: