Trabzonspor'da Mersin İdmanyurdu hazırlıkları

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam...

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana milli oyuncular Burak, Halil, Serkan, Tolga, Pawel Brozek, Adrian, Glowacki, Zokora ve Eren yanı sıra sakatlıkları bulunan Vittek ve Tayfun Cora katılmadı. Sakatlığı nedeniyle milli takım kampından dönen Giray Kaçar ise Ferhat Öztorun’la takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Giray'ın sağ kasık iç bölgesinde zorlama meydana geldiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, bir süredir A2 takımla çalışan Murat Tosun da yeniden A takımla antrenmanlara çıkmaya başladı. Bordo-mavililer koşu ile başladıkları idmanda tek pas çalışmasının ardından küçük sahada çift kale maç yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz