Trabzonspor'da olağanüstü kongre hazırlıkları

Turkcell Süper Ligi'nde 2-1'lik Bursaspor mağlubiyetinin ardından Bordo-mavili taraftarların takım otobüsünü yumurta ve taş yağmuruna tutarak isyanlarını dile getirmesinden sonra Trabzonspor genel kurul üyelerinin de Aralık ayında yapılacak Mali Genel Kurul'a seçim maddesi koydurmak için gizli bir çalışma içine girdiği öğrenildi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Aralık ayında yapılacak Mali Genel Kurul'a seçim maddesi koydurmaması durumunda bordo-mavili kulübün genel kurul üyeleri yönetimi seçime götürmek için en son yapılan seçimlerde oy kullanan genel kurul üyelerinin 5'te 1'inden noterce onaylanmış yazılı istekleri üzerine mevcut yönetimi seçime götürebilecek.

Reklam
Reklam

Trabzonspor'da mevcut yönetim kurulunun Aralık ayında yapılacak Mali Genel Kurul'a seçim maddesi koydurmayarak yoluna devam etmesi durumunda, Bordo-mavili kulübün genel kurul üyelerinin toplayacakları imza ile yönetim kurulunu seçime götürmeleri durumunda ise bu Trabzonspor tarihinde bir ilk olacak.

Bordo-mavili camiada yaşanan bu son olaylardan sonra kulislerde imza kampanyası konuşulmaya başladı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ve yönetiminin bu tabloya nasıl bir yaklaşım içinde olacakları ise merakla bekleniyor.