Trabzonspor'dan, 'Şenol Güneş Ayrılacak' Iddialarına Yalanlama

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, teknik direktör Şenol Güneş’in görevini bırakacağı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını...

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, teknik direktör Şenol Güneş’in görevini bırakacağı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Şakar, Trabzonspor’un Şenol Güneş’in kendi kulübü olduğunu belirterek, “Güneş’in görevini bırakacağı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.” dedi. Gelecek sezona dair planlar için de tecrübeli teknik adamla bir görüşme yaptıklarını anlatan Şakar, gidecek ve transferi düşünülen oyuncularla ilgili bilgi alışverişinde bulunduklarına kaydetti.

Golcü futbolcu Burak Yılmaz’la ilgili transfer haberlerini de yalanlayan Asbaşkan Şakar, şuana kadar kendilerine gelen resmi bir teklifin olmadığını vurguladı. Şakar, Burak’ın da takımdan ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Bu arada, Trabzonspor’da gelecek sezon için takımda düşünülmeyen oyuncaların başında Glowacki, Piotr ve Pawel Brozek kardeşlerin geldiği belirtiliyor. Sözleşmesi sona eren Glowacki ile yeniden anlaşmayı düşünmeyen bordo-mavili yönetim, sözleşmeleri devam eden Piotr ve Pawel Brozek kardeşlerden kendilerine kulüp bulmalarını isteyeceği öğrenildi. Genç futbolcular, Sercan Kaya, Eren Albayrak ve Jebrin’in ise Bank Asya 1. Lig'e yükselen pilot takım 1461 Trabzon'a gönderme düşüncesinde olduğu belirtildi. Sakatlıkları nedeniyle bu sezon takımda yer alamayan Vittek ve Barış Özbek ile kiralık olarak başka takımlarda forma giyen Barış Ataş ile Marek Sapara’nın da gelecek sezon Trabzonspor’da kalma şanslarının az olduğu ifade ediliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: