Trabzonsporlu Alanzinho: Trabzonspor'da kalmak istiyorum

Trabzonspor’da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve yönetimin masaya oturmaya hazırlandığı Alanzinho, bordo-mavili kulüpte kalmak...

Trabzonspor’da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve yönetimin masaya oturmaya hazırlandığı Alanzinho, bordo-mavili kulüpte kalmak istediğini söyledi.

Özellikle bu yıl gösterdiği performansla takımın değişmezlerinden olan Brezilyalı futbolcu, Trabzonspor’da mutluğu olduğunu bir kez daha tekrarladı. Kendisinin bordo - mavili kulüpte kalmasını isteyen çok ciddi bir kitle olduğunu bildiğini ifade eden Alanzinho, “Taraftarlar da bunu sık sık dillendiriyorlar. Ben daha önce de defalarca söyledim; burada mutluyum. Geldiğim ilk günden beri buradaki insanlar bana daima iyi davrandılar. Bu konuda gerek ben gerekse kulüp üzerime düşeni yapma konusunda hazırız.” dedi.

Reklam
Reklam

Şuanda transferden çok maçları düşündüğünü de kaydeden başarılı futbolu, şöyle devam etti:

“Ben oymaya ve maçlara devam etmeye çalışıyorum. Kendimi oraya vermeye çalışıyorum. Çünkü bu iş ağırlıklı olarak menajerimin kulüple yapacağı görüşmeler üzerinden yürüyecek bir konu. Bir kez daha tekrarlamak istiyorum; burada mutluyum ve şimdiye kadar iyi zamanlar geçirdim. Ben de burada kalmaktan yana bir irade göstermek istiyorum.”

Ligde 2-1 kazandıkları Bursaspor maçını da değerlendiren Brezilyalı futbolcu, çok zorlu bir mücadeleden 3 puan çıkarttıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Müsabakayı hava şartlarının daha da zor bir hale getirdiğini anlatan Alanzinho, “Maçtan önce bu hava şartlarında maçı ancak duran toplarla çözebileceğimizi ve ona yoğunlaşmamız gerektiğini konuşmuştuk. Tam da öyle oldu, duran toplarla maçı çözdük. Kazanmaya devam ediyoruz, bu alışkanlığı kazandı, bence bu 3 puandan daha da önemli.” ifadelerini kullandı.

GİRAY GOLLERİ TOLGA’YA HEDİYE ETTİ

Bursa maçında attığı gollerle galibiyetin mimarı olan ve takımının bu sezonki ilk kafa golünü atan Giray Kaçar, gollerini ve galibiyeti kaleci Tolga Zengin’e hediye etti.

Reklam
Reklam

Karlı sahada oynanması gerektiği gibi oynadıklarını söyleyen başarılı savunmacı, “Pozisyonlar yakaladık, ancak maçın sonlarında rakibimize pozisyon da verdik. Sahadan berabere de ayrılabilirdik, ancak Tolga’nın müthiş refleksi ile maçı kurtardığımızı düşünüyorum.” dedi.

Takım olarak sezon başından beri kafa golü atmadıklarını hatırlatan Giray, “Gol atmak benim adıma güzeldi, sezon başından beri kafa golümüz de yoktu. Daha önce gol atmam gerektiğine inanıyorum ama bu maça kısmetmiş. Attığım gollerle de 3 puanı aldığımız için ayrıca mutluyum. Bunu Tolga kardeşime armağan ediyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz