Trabzonsporlu Giray: Beşiktaş Maçını Kazanıp Yeni Bir Seri Başlatmak Istiyoruz

Trabzonsporlu futbolcu Giray Kaçar, bu haftaki Beşiktaş maçını kazanarak yeni bir seri başlatmak istediklerini söyledi....

Trabzonsporlu futbolcu Giray Kaçar, bu haftaki Beşiktaş maçını kazanarak yeni bir seri başlatmak istediklerini söyledi. Tecrübeli savunmacı, hocasının görev vermesi halinde bu haftaki Beşiktaş maçında forma giyebileceğini belirtti.

Ligin 4. haftasındaki Sivasspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 2 aydır formasına hasret kalan Giray, bordo-mavili kulübün bir banka ile yaptığı kredi kartının tanıtım törenin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Sakatlığının beklenenden uzun sürdüğünü anlatan başarılı futbolcu, “Biraz risk alarak çalışmalara enken başladım, ancak bu sakatlığımı daha da kötüye götürdü. Bunun bir burukluğu var bende. Onun dışında önümüzdeki Beşiktaş maçına kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Sakatlığım her geçen gün daha iyiye gidiyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş maçında oynamak için kendini hazır hissedip hissetmediği şeklindeki soruya da, “Kendimi her geçen gün daha iyi hissediyorum, Kolumu da güçlendiriyorum. Hocamızın görev vermesi halinde neden olmasın.” cevabını verdi.

Ligde bu sezon beklediklerinden kötü durumda olduklarına da değinen Giray Kaçar, ligdeki bütün rakiplerinin puan kaybettiğini ve bu anlamda kendileri için de kaybedilmiş çok şeyin olmadığını dile getirdi.

Bu hafta deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçını kazanarak yeni bir seri başlatmak istediklerini söyleyen başarılı oyuncu, şöyle devam etti: “Ligde son oynadığımız Kasımpaşa maçını kazanmıştık. Bu haftaki Beşiktaş ve ardından oynayacağımız Bursaspor maçlarını da kazandığımız da büyük bir avantaj yakalayacağımızı düşünüyorum. Tüm takım olarak bunun bilincindeyiz. Ancak maçlara tek tek bakmak zorundayız. Şuan önümüzde Beşiktaş ile yapacağımız bir derbi var. Önce bu maça kazanıp ondan sonra diğer maçların hesabını yapacağız.”

MİLLİ TAKIMIN ŞANSI HALA DEVAM EDİYOR

Reklam
Reklam

Milli takımın 2014 Dünya Kupası elemelerindeki mağlubiyetlerini de değerlendiren Giray, milli takımın aldığı sonuçların Türk futbolu kadar bütün futbolcuları etkilediğini anlattı. Bir vatandaş olarak milli takımın kayıplarına üzüldüğüne eğinen Giray, “Milli takımımızı bu durumda görmek beni çok üzüyor. Ancak milli takımda futbolcu ve hoca kalitesinin olduğunu düşünüyorum. Bu durumu toparlayacaklardır. Hiçbir şeyin sonu geldiğini düşünmüyorum. Çünkü Romanya bizi burada yendiyse biz de onları orada yenebiliriz. Ve ben bu guruptan çıkabileceğimize inanıyorum. Hala şansımız devam ediyor.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: