Trabzonsporlu Taraftarlar Kötü Gidişe İsyan Etti

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Trabzonspor’un 1-0’lık yenilgisine bordo-mavili...

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Trabzonspor’un 1-0’lık yenilgisine bordo-mavili taraftarlar türkü söyleyerek tepki gösterdiler.

Bordo-mavili ekibi Akhisar Belediyespor karşılaşmasında yalnız bırakmamak için otobüsle Bursa'dan Manisa’ya giden taraftar grubu Trabzonspor’un yenilgisinin ardından deplasman dönüşü otobüste takımlarını kemençe eşliğinde türkü söyleyerek protesto ettiler. Sosyal paylaşım sitesine konulan ‘Deplasman Dönüşü İsyan Bestesi’ adlı videoda Trabzonspor yöneticilerine ve futbolcularına tepkiler dile getiriliyor.

Reklam
Reklam

Öte yandan, ‘Deplasman Dönüşü İsyan Bestesi’ Karadenizli ses sanatçısı Sinan Sami’nin ‘Adam Gibi Sevgili’ şarkısına benzerliğiyle dikkat çekiyor.

‘Deplasman Dönüşü İsyan Bestesi’nin sözleri ise şöyle:

“Yıllarca uyumuşuz, bir rüyaya dalmışız,

Biz bu Sadri Şener’e nasıl da inanmışız,

Bu şans bizi bulmadı, çok denedik olmadı

Adam gibi futbolcu da Trabzon’da kalmadı.

Topçu dedik oynamaz, hoca dedik oynatmaz

Sadri ve yönetimi hiçbir işe yaramaz

Bu şans bizi bulmadı, çok denedik olmadı

Adam gibi futbolcu da Trabzon’da kalmadı.

Deplasman yollarında bitmiyor bu çileler,

Adam gibi oynayın ulan ruhsuz ............

Bu şans bizi bulmadı, çok denedik olmadı

Adam gibi futbolcu da Trabzon’da kalmadı.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: