Trabzonsporlu Tolga: Bütün Müsabakalara Galibiyet Için Çıkıyoruz

Trabzonspor’un takım kaptanı Tolga Zengin, takımının tüm futbolcularının konumları ne olursa olsun bütün müsabakalara galibiyet...

Trabzonspor’un takım kaptanı Tolga Zengin, takımının tüm futbolcularının konumları ne olursa olsun bütün müsabakalara galibiyet için çıktığını belirtti.

Başarılı kaleci, bordo-mavili kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, yayıncı kuruluşun geçtiğimiz haftaki Beşiktaş maçının perde arkası görüntülerini yayınlarken ekrana taşıdığı içeriğin çarpıtıldığını savundu. Müsabakanın son bölümleri oynanırken dördüncü hakemin kulübeden çıkmamaları ve yerlerine geçmeleri yönünde yaptığı uyarılara zamanı göstererek karşılık verdiklerini vurgulayan Tolga, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Bu durumun ekranlardan farklı yansıtılması gereksiz ve gerçek dışı polemikleri de beraberinde getirmiştir. Trabzonspor takımının tüm futbolcuları konumları ne olursa olsun bütün müsabakalara galibiyet için çıkar. Hepimiz de bu düşüncedeyiz. Maçın sonuyla ilgili bütünden ayrılan parçalar halinde yayınlanan görüntülerle verilmeye çalışılan mesaj tamamen toplumu yanıltmaya yöneliktir.

Bizim dördüncü hakemin ‘yerinize geçin’ uyarısına saati gösterip, maçın bittiğini belirterek verdiğimiz karşılık çarpıtılmış ve üzerine yorumlar yapılmasına yol açılmıştır. Bu eleştirilerin hiçbirini ne hak ediyoruz ne de kabul ediyoruz. Üstelik bahsedilen pozisyon Sapara’nın frikik atışı kullandığı maçın son pozisyonuydu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: