Trabzonsporlu Tolga’dan yetiştirme yurdu öğrencilerine moral

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Tolga Zengin, Trabzon Yetiştirme Yurdu öğrencilerine verilen yemeğe katıldı. Çocukların yoğun ilgisi...

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Tolga Zengin, Trabzon Yetiştirme Yurdu öğrencilerine verilen yemeğe katıldı. Çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Tolga, onlarla yakından ilgilendi.
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık tarafından yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler için düzenlenen yemeğe, başarılı kaleci Tolga’nın yanı sıra Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk, Vali Yardımcısı Aziz Mercan’ın eşi Suna Mercan, Türk Anneler Derneği Trabzon Şube Başkanı Ziynet Şener ve yönetim kurulu ile öğrenciler katıldı. Bayan Kızılcık ve kaleci Tolga, çocukları kapıda karşıladı. Başarılı kaleciyi karşılarında görence çok mutlu olan çocuklar, Tolga ile bol bol fotoğraf çektirdi, imza aldı.
Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocuklar ile ayda en az iki gün çeşitli aktiviteler ile bir araya geldiklerini belirten Kızılcık, “Yetiştirme Yurdu’nda kalan 55 tane yavrumuz var. Aslında bu tür geceleri anlamlı bir gün diye yapmıyoruz. Ben yetiştirme yurtlarında kalan çocuklarım ile her zaman bir araya geliyorum. Bu gecemize de Türkiye’mizin ve Trabzon’umuzun güzide takımlarından Trabzonspor’umuzun kalecilerinden Tolga’yı davet ettik. Sağ olsun kendileri bizleri kırmadı.” dedi.
Çocuklara karşı duyarlılığının vali eşi olmaktan kaynaklanmadığını ifade eden Kızılcık, kendi çocukları kadar yetiştirme yurdunda kalan çocukların sorumluluklarını da üzerinde hissettiğini söyledi.
Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocukların sıkıntılarını ve taleplerini mektupla da aldığını ifade eden bayan Kızılcık, “Trabzon’da Yetiştirme Yurtlarında kalan çocuklarımızın hepsiyle tek tek iletişimim var. Onlar için neler yapmam gerektiğini her seferde soruyorum. Çocuklarımız mektuplarla bana bilgi veriyorlar. Bizde bu doğrultuda çocuklarımızın ihtiyaçlarını çözmeye çalışıyoruz. Evdeki çocuklarım kadar, bu çocuklar üzerinde de benim sorumluluğum olduğunu düşünüyorum. Burada gördüğünüz çocukların ileride her biri çok önemli görevler üstleneceğine inanıyorum.”diye konuştu.
Trabzonspor’un başarılı kalecisi Tolga Zengin de böyle bir organizasyonda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bayan Kızılcık’a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz