Trabzonsporlu Zeki: En Büyük Hedefim Şampiyonluk Yaşamak

Trabzonsporlu genç futbolcu Zeki Yavru, hem taraftarlık hem de top toplayıcılık yaptığı Avni Aker Stadı’na...

Trabzonsporlu genç futbolcu Zeki Yavru, hem taraftarlık hem de top toplayıcılık yaptığı Avni Aker Stadı’na futbolcu olarak çıkmanın inanılmaz bir duygu olduğunu belirtti.

Trabzonspor’la ilgili çok büyük hedefleri bulunduğunu vurgulayan Zeki, “En büyük hedefim şampiyonluk yaşamak. Ayrıca kulübüme uzun yıllar hizmet edip, kaptanlık pazubandını takmak istiyorum.” dedi.

Trabzonspor’un alt yapısında yetişen ve bu sezon A takıma alınan başarılı futbolcu, bordo-mavili takımın eski teknik direktörü Vahid Halilhodziç’in yanında top toplayıcı olarak yer alan eski fotoğrafıyla ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

Reklam
Reklam

Hüseyin Avni Aker Stadı’na ilk çıktığında çok heyecanlandığını dile getiren Zeki, “Ben Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir futbolcuyum. Hayatımın büyük bölümü o stadyumda geçti. Hem taraftarlık hem de top toplayıcılık yaptığım stadyuma futbolcu olarak çıkmak inanılmaz duygular yaşatıyor. İçim değişik bir heyecan ve gururla doluyor.” ifadelerini kullandı.

Genç futbolcu, yıllar önce çekilen o fotoğrafın hikayesini ise şöyle anlattı: “Babam stadyumda görev yapıyordu. Kendisine beni top toplayıcı yapması için çok yalvardım. Aynı dönemde Telekomspor’da forma giyiyordum. Babam beni kırmadı ve yetkililerden rica ederek o görevi verdi. Sonrasında uzun bir zaman bu görevi yaptım. Şenol Güneş, Ziya Doğan ve Halilhodziç gibi isimleri gördüm. Çok güzel zamanlar geçirdim. Büyük maçların havasını hissettim. Önemli futbolcularla bir arada oldum. Onlarla sohbet ettim. O zamanki deneyimlerim bana büyük kazançlar sağladı. Görev yaparken kendimi takımın bir parçası gibi görüyordum. Çekilen fotoğrafta sahada iki top vardı ve ben de onun uyarısını yapıyordum. Aynı anda Halilhodziç de hareketi yapınca güzel bir fotoğraf ortaya çıktı. Ama fotoğrafın detayında yazdığı gibi taktik vermiyordum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz