Trabzonsporlu Zokora'nın Evinin Soyulması

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora'nın evinin soyulmasıyla ilgili olduğu iddia edilen 1 kişi, çalınan eşyaları satmak istediği sırada gözaltına

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora'nın evinin soyulmasıyla ilgili olduğu iddia edilen 1 kişi, çalınan eşyaları satmak istediği sırada gözaltına alındı.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında çalışmalarını sürdüren İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, durumundan şüphelendikleri bir kişiyi yanında bulunan ziynet ve elektronik eşyaları bir iş yerine satmak üzereyken yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelinin, jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Fildişi Sahili Milli Takım Kampı'na giden Zokora'nın Yomra ilçesine bağlı Yalıncak beldesindeki evinden, futbolcuya ait saat koleksiyonu, bazı ziynet eşyaları ve elektronik eşyaları çalınmıştı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Zafer Sel / Burak Altunöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz