Trabzonspor'un Davraz Kampı

ISPARTA (AA)  - Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, "Trabzonspor, mutlaka lige kadar, bütün hazırlıklarını yapmış ve en iyi şekilde hazırlanmış şekilde girecek. Eksikliklerimizin farkındayız"  dedi. 

Henrique ceza alacak Henrique'nin kampa mazeretsiz olarak geç katılması sorusunu da Karaman şöyle cevapladı: "Kulüp iç disiplin kalimatımıza göre bu futbolcu da değerlendirmeye alınacak. Kendisi ile görüştüm. Bu tarz oyunculara yabancı oyuncu denilse de biz 'kontenjan' oyuncu diyoruz. Bir kere Trabzonspor'un futbolcusu Trabzon şehrini sevecek. Üzerine giydiği formanın ağırlığını taşıyacak. Ben 'canım istediğinde gelirim, canım istediği anda gelmem' tarzında bir yapı olmayacak. Biz onlara o şekilde yaklaşmıyoruz. Biz onlara emanetimiz gibi yaklaşıyoruz. Biz de onlardan isteriz ki giydikleri formanın ağırlığını hissetsinler. Bu işin lay lay lom işi olmadığını bilsinler. Kulüp iç talimatımıza göre Henrike de cezasını alacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: