Trabzonspor’un el konulan yiyeceklerin iade edileceği bildirildi

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı için gitti Hollanda'ya götürdüğü ve Eindhoven gümrüğünde...

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı için gitti Hollanda'ya götürdüğü ve Eindhoven gümrüğünde el konulan yiyeceklerin iade edileceği bildirildi.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, PSV Eindhoven müsabakası için Hollanda’ya girişte gümrük yetkilileri tarafından ülkeye girişi engellenen bazı yiyecek maddelerinin iadesi için yapılan girişimlerin olumlu sonuçlandığı belirtildi. Türkiye’nin Lahey elçiliği ve Rotterdam Başkonsolosluğu yetkilileri tarafından yürütülen girişimlerin sonucunda Hollanda tarafının yiyeceklerin geri verilmesi talebini kabul ettiği kaydedilen açıklamada, “Bu vesileyle Lahey elçiliğimiz ile Rotterdam Başkonsolosluğumuz görevlilerine gösterdikleri üstün gayretlerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” denildi.
UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı için dün Hollanda'ya giden Trabzonspor'un yanında getirdiği yiyeceklerine Hollanda'da Eindhoven gümrüğünde el konulmuştu. Uçakta bulunan sıvılara el koyan Hollanda gümrük yetkilileri, Hollanda'ya yurt dışından hayvansal gıda ürünlerinin girmesinin yasak olduğunu ileri sürerek, et, tereyağ, kaymak ve bal gibi yiyeceklere de el koymuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz