Trabzonspor'un Eski Oyuncusu Denizci: "Trabzonspor'da Birlik Sürecinin Sağlanmasınıntam Zamanı"

Trabzonspor'un eski futbolcularından Ali Kemal Denizci, Trabzonspor'da birliktelik sürecini sağlamanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un eski futbolcularından Ali Kemal Denizci, Trabzonspor'da birliktelik sürecini sağlamanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Denizci, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında Trabzon için her zaman gündeme taşınan ilk maddenin Trabzonspor olduğuna işaret ederek, camianın tüm kesimlerinin kulübü ve süreci tahrik, tahrip edici mesajlardan kaçınması gerektiğini kaydederek, şöyle devam etti:

"Gündemin oluşturulması ve yaratılması adına nedenini hiç düşünmeden, öz eleştiri yapmadan, yeterli bilgi sahibi birikimi olmadan, gerçekleştirilen değerlendirmelerin Trabzonspor'a hiçbir katkısı olmayacaktır. Elbette yapılan değerlendirmeler arasında haklılık payı bulunanlar da vardır. Ancak yıkmanın çok kolay, yapmanın zor olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu nedenle gençlerimizi, zorlukları yaşadıktan sonra kazanılan başarının, kolay elde edilen başarılardan çok daha değerli olduğuna, karşılaştıkları zorlukları göğüsleyerek yenebileceklerine inandırmalıyız. Bunun gerekliliğine inanan bir Trabzonsporlu olarak birlikteliğin artık tam zamanı olduğunun altını çiziyorum" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: