Trabzonspor'un Kalesi Güven, Forvetleri SOS Veriyor

Bu sezon ligde istikrarsız bir görüntü çizen Trabzonspor'un, kalesi güven verirken, forvet hattında ise sıkıntı...

Bu sezon ligde istikrarsız bir görüntü çizen Trabzonspor'un, kalesi güven verirken, forvet hattında ise sıkıntı yaşıyor.

Süper Lig’de 9. hafta sonunda 13 puanla 9. sırada yer alan Trabzonspor, geride kalan 9 haftada kalesinde gördüğü 5 golle ligin en az gol yiyen takımı olurken, rakip filelere gönderdiği 7 golle de en az gol atan üçüncü takım konumunda.

Bordo - mavili takımın başarılı file bekçileri Tolga Zengin ve Onur Recep Kıvrak gösterdikleri performans ile takımlarının kalesini sağlama aldı. Karadeniz ekibinin kaptanı başarılı kaleci Tolga, bu sezon ligde görev yaptığı 4 maçta kalesinde 2 gol gördü. Tolga’nın 4. haftasındaki Sivasspor maçının 9. dakikasında sakatlanmasıyla kaleyi devralan Onur da ligde görev yaptığı 6 maçta kalesinde 3 gol gördü.

Reklam
Reklam

Tolga ve Onur’un başarılı performansı ile Trabzonspor’un kalesi güven veriyor, ancak gol yollarında yaşanan sıkıntıya ise çare bulunamıyor. 9 maçta rakip fileleri sadece 7 kez havalandırabilen bordo - mavililer, 5’er gol atan Akhisar Belediye ve Sanica Boru Elazığspor’un ardından ligin en az gol atan üçüncü takımı konumunda bulunuyor.

Karadeniz ekibinin bu sezon gol umutları Henrique, Halil ve Vittek 1'er gol kaydederken, Janko ise henüz golle tanışamadı. Bordo - mavili takımın diğer gollerini ise orta saha oyuncuları Volkan, Soner, Olcan ve Sapara kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz