Trabzonspor'un Olağanüstü Genel Kurul Kararı-Kulüp Genel Sekreteri Yener:

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, kulüp yönetim kurulunun, tüm gelişmeleri masaya yatırdığını ve bunun sonucunda ortaya çıkan tabloda olağanüstü

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, kulüp yönetim kurulunun, tüm gelişmeleri masaya yatırdığını ve bunun sonucunda ortaya çıkan tabloda olağanüstü genel kurul kararı alınmasının en doğru yol olacağı görüşü üzerinde mutabakat sağladığını bildirdi.

Yener, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, yönetim kurulu olarak toplandıklarını ve yaşanan son gelişmeleri değerlendirdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Yönetim kurulumuz, kulübümüzün ve camiamızın içinde bulunduğu genel durumu değerlendirdiği toplantısında, tüm gelişmeleri masaya yatırmış ve bunun sonucunda ortaya çıkan tabloda olağanüstü genel kurul kararı alınmasının en doğru yol olacağı görüşü üzerinde mutabakat sağlamıştır. Buna göre kulübümüzün tüzüğü uyarınca çoğunluk aranan olağanüstü genel kurul toplantısı 15-16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Bu oturumda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 25-26 Mayıs tarihlerinde tamamlanacaktır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Selçuk Kılıç / Asena Akçay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz