Trabzonspor'un savunması Çağdaşa emanet

Turkcell Süper Ligi'nin 26. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da savunmanın yükü Çağdaş'ın omuzlarında olacak.

Sezon başında Beşiktaş'tan transfer edilen savunma oyuncusu Çağdaş Atan, Bordo-mavili takımda bulunduğu süre zarfında Brezilyalı Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni ve Ziya Doğan ile çalıştı. İki teknik adamın oyun düzeninde fazla şans bulamayan tecrübeli savunma oyuncusu Çağdaş, Pazartesi günü oynanacak Kayseri Erciyesspor maçında Bordo-mavili takımın savunmasının bel kemiği olacak. Çağdaş Atan, Risp'in sakat olması, Erdinç'in sarı kart cezalısı olması, Milan Stepanov'un ülkesi Sırbistan'ın Kazakistan'la oynadığı milli maçta sakatlanması ve Pazartesi günü oynanacak Kayseri Erciyesspor maçında oynamasının zor olması nedeniyle Trabzonspor savunmasında bütün yükü omuzlarında hissedecek.

Reklam
Reklam

Bu sezon 12 maçın 9'unda ilk 11'de forma giyen, 3 maçta ise sonradan oyuna giren Çağdaş, golcü savunma oyuncusu olma özelliği de taşıyor. Ligde 2 golü bulanan Çağdaş' bu gollerini Kayseri Erciyesspor ve Ankaraspor maçlarında kaydetti. Çalıştığı teknik adamların oyun anlayışı nedeni ile sürekli ilk 11'de şans bulamamasına rağmen bunu sorun etmeyerek kendini sürekli hazır tutan oyuncu, bu tutumu ile çalıştığı teknik adamlarının beğenisini kazandı.

Kayseri Erciyesspor karşısına savunma zafiyeti ile çıkacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan, Stepanov'a uygulanacak son tedaviler sonrasında durumunda değişiklik olmazsa savunmayı Çağdaş ve genç oyuncu Ufukhan'a teslim etmeyi planlıyor.