Trabzonspor'un Yabancıları Havuzda Stres Attı

Trabzonspor'un yabancı oyuncuları Zokora, Colman, Henrique ve Alanzinho zorlu geçecek yeni sezon öncesi havuza...

Trabzonspor'un yabancı oyuncuları Zokora, Colman, Henrique ve Alanzinho zorlu geçecek yeni sezon öncesi havuza girerek stres attılar. Bordo-mavili oyuncular yaptıkları zafer işaretiyle de gelecek sezon zafere ulaşacaklarını belirttiler.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını 8-22 Temmuz tarihleri arasında Hollanda'nın Tegelen ve Vaals kasabalarında gerçekleştirmesinin ardından, 26 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Almanya’nın Münih kenti yakınlarındaki Lohof kasabasında ikinci etap kampını tamamlayan Trabzonspor, yorucu bir kamp dönemi geçirirken futbolcularda yorgunluklarını havuza girerek atıyor.

Reklam
Reklam

Bordo-mavili takımın Fildişili oyuncusu Didier Zokora, Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ve Brezilyalı oyuncular Henrique ve Alanzinho zorlu sezon öncesi havuza girerek stres attılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: