Trabzon'un araklı ilçesinde kavga : 7 yaralı

TRABZON (İHA) - Trabzon'un Araklı ilçesinde bugün öğle saatlerinde çıkan kavgada 7 kişi bıçakla ve darp edilerek yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçede bir bina inşaatında çalışmakta olan Ağrı'nın Patnos ilçesi nüfusuna kayıtlı işçiler ile aynı binanın alt katında oturan vatandaşlar arasında gürültü nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu kavgaya karışan Ağrılı ve Araklılı şahıslar olaya müdahale eden polis ekipleri tarafından İlçe Emniyet Amirliği'ne getirildi. Daha sonra Emniyet Amirliği çıkışında 2 grup arasında tekrar 2. bir kavga çıkarken kavga biranda büyüdü. Çıkan kavgayı yatıştırmak için Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Amirliği'nden ek kuvvet istenirken, polis ekipleri kavgayı bastırmakta güçlük çekti. Çıkan 2 kavgada M.D., A.D., K.B., T.D., T.D., İ.D., B.B. ve A.K. yaralandı. Yaralılar Araklı Devlet Hastanesi ve KTÜ Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Kavgayla ilgili bir açıklama yapan Vali Nuri Okutan, kavganın bir inşatta gürültü nedeniyle çıktığını söyledi. Çıkan kavgada karşılıklı darp ve bıçak kullanılması nedeniyle yaralananlar olduğunu kaydeden Vali Okutan "Emniyet güçleri şahıslara karakola getirmiş ancak karakol çıkışında da tekrar bir kavga yaşanmış. Emniyet güçleri olaya müdahale etmiş, yaşanan adı bir kavgadır. Emniyet güçleri gerekeni yapıyor" dedi.