Trabzon’un SBS Birincisi Alparslan’dan

2013 Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre Özel Alparslan Ortaokulu öğrencisi Ahmet Batuhan Bayraktar, Trabzon...

2013 Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre Özel Alparslan Ortaokulu öğrencisi Ahmet Batuhan Bayraktar, Trabzon birincisi oldu. Sınavdaki bütün soruları cevaplayarak 700 tam puan alan Ahmet Batuhan Bayraktar, yerleştirme puanında 496,025’e ulaştı.

Trabzon Özel Alparslan Ortaokulu öğrencisi Ahmet Batuhan Bayraktar, SBS'de 496,025 yerleştirme puanı ile Trabzon birincisi ve Türkiye 198'incisi oldu. Özel Alparslan ortaokulu Müdürü Ahmet Koç, programlı ve disiplinli olarak çalışmanın meyvelerini topladıklarını belirtti. Koç, Trabzon'da yıllarca eğitim alanında büyük başarılara imza attıklarını dile getirerek, "SBS yerleştirme puan türünde Trabzon genelinde ilk 10'da 3 derece çıkarma başarısını gösterdik. Bu derecenin altında okul olarak programlı, disiplinli ve teknik çalışmamız yatıyor." dedi.

Reklam
Reklam

SBS'de Türkiye 198’'incisi ve Trabzon birincisi olan Ahmet Batuhan Bayraktar ise elde ettiği başarıdan dolayı sevinçli olduğunu anlattı. Bayraktar, hedefinin iyi bir gelecek olduğunu belirterek, "Böyle bir başarı elde etmekten dolayı mutluyum. Okuldaki ve dershanedeki öğretmenlerime ve aileme teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: