Trabzospor, Bursa'ya üç puan için gitti

Trabzonspor, yarın deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçı kazanarak ligde üst üste dördüncü galibiyetini almak istiyor.Bordo...

Trabzonspor, yarın deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçı kazanarak ligde üst üste dördüncü galibiyetini almak istiyor.
Bordo - mavililer, bugün kendi tesislerinde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı idmanın ardından Bursa’ya gitti. THY’ye ait özel uçakla saat 14.00’de Trabzon’dan Bursa'ya uçan kafilede, Tolga, Serkan, Giray, Colman, Burak, Zokora, Mustafa, Ferhat, Glowacki, Aykut, Halil, Celustka, Alanzinho, Sapara, Adrian, Tayfun, Pawel Brozek ve Zeki Ayvaz’dan oluşan 18 futbolcu yer alıyor.
Karadeniz ekibinde, sakatlıkları bulunan Henrique, Vittek, Barış Ataş ve Sezer Badur kadroda yer almazken, sezon başında Bursaspor’dan transfer edilen Volkan Şen de Bursa’ya götürülmedi. Volkan Şen’in transferinde Bursasporlu yöneticilere “Size karşı oynamayacak” sözü verdiği ve bu nedenle futbolcunun kadroya alınmadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

ANADOLU DERBİSİNDE 71. RANDEVU
Bu arada Anadolu'dan çıkan Süper Lig'in 2 şampiyonunun 'Anadolu derbisi' olarak nitelendirilen maçında Trabzonspor ile Bursaspor, yarın ligde 71. kez karşı karşıya gelecekler.
İki takım arasında bugüne kadar oynanan 70 maçta bordo – mavili takımın 37, Bursaspor’un ise 8 galibiyeti bulunuyor. 25 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor rakibine söz konusu maçlarda 104 gol atarken, kalesinde 46 gol gördü.
Trabzonspor’un Bursa maçına şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Celustka, Giray, Mustafa, Cech, Serkan, Zokora, Colman, Halil, Adrian ve Burak.

TAYFUN CORA BABA OLDU
Öte yandan, bordo - mavili takımın futbolcularından Tayfun Cora baba oldu. Tayfun’un eşi Gülsima Cora'nın bugün bir kız çocuğu dünyaya getirdiği bildirildi. Cora çiftinin bebeklerine Ezo ismi verildiği öğrenildi.
Baba olmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Tayfun, “Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.” dedi.
Trabzonspor Kulübü de yaptığı açıklama ile Cora çiftini kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz