'Trafiğe Açılmamış Yolda' Zincirleme Kaza: 3 Yaralı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, henüz trafiğe açılmamış yola giren araçların sebep olduğu zincirleme trafik kazasında 3...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, henüz trafiğe açılmamış yola giren araçların sebep olduğu zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, Kadirli - Osmaniye karayolunun Yalnızdut köyü yakınlarında meydana geldi. Kadirli istikametinden Osmaniye'ye giden bir otomobil, Yalnızdut köyü yakınlarında yanlışlıkla henüz yapımı tamamlanmamış ve trafiğe açılmamış yola girdi. Arkasından gelen bir traktör ve motosiklet de otomobili takip etti.

Otomobil sürücüsü, yola dökülmüş yaklaşık bir metre yükseklğindeki kum yığınını farkedemeyerek kumun üzerinden karşıya geçti. Kazada otomobilin arkasından gelen traktör ve motosiklet de kumdan zıplayarak birbirlerine çarptı. 3 araç sürücüsü de yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: