Trafik cezasına kızdı, motosikletini yaktı

Osmaniye’de bir sürücü, evine gelen 140 TL’lik trafik cezasına kızıp motosikletini çarşı merkezinde yaktı.

İşsiz olduğu öğrenilen Ali Şahinoğlu (45) 80 FA 601 plakalı motosikleti ile Dr. Ahmet Alkan Caddesi'nde belediye binası civarındaki Şekerbank önüne geldi. Motosikletini kaldırım kenarına parkeden sürücü, vatandaşların gözleri önünde bir anda aracının üzerine benzin dökerek yaktı.

Çevredeki esnaf, hemen itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, motosikleti söndürmek isteyince sürücü Şahinoğlu tarafından engellenmek istendi. Elinde bomba olduğunu söyleyen Şahinoğlu, sürekli ‘Burası Türkiye, burası Amerika değil’ diye bağırdı.

Reklam
Reklam

Alevleri söndürmek isteyen itfaiye erini, yanan motosiklete yaklaştırmayan Şahinoğlu, polis ekibinin müdahalesi ile yere yatırılarak etkisiz hale getirildi. Belinin arkasında ceketinin altında tuttuğu ve bomba süsü verdiği cismin ise 5 kiloluk demir terazi ağırlığı olduğu öğrenildi.

Polis otosuna bindirilen sürücü, ifadesi alınmak üzere Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. İtfaiye ekipleri ise yanan motosikleti söndürdü. İddiaya göre, ekonomik sorunları olan Şahinoğlu’nun, evine gelen trafik cezasına sinirlenerek böyle bir eylem yaptığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz