Trafik Çilesi Çeken Vatandaşı 'rahatlatan' Çözüm

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle uzun süre trafikte kalan sürücüler için köprü...

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle uzun süre trafikte kalan sürücüler için köprü giriş ve çıkışına mobil büfe ve tuvaletler konuldu. Mobil büfeler 24 saat aralıksız hizmet verecek.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki bakım onarım çalışmaları yüzünden TEM Otoyolu üzerinde kilometrelerce araç kuyruğu oluşuyor. Anadolu Yakası istikametinde 3 şeridin trafiğe kapatılması sürücülerin uzun süre trafikte kalmasına sebep oluyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü trafikteki vatandaşların bu ihtiyacını düşünerek mobil büfe ve tuvalet çözümüne gitti. İhtiyaç duyulan noktalara konulan Lojistik Destek Merkezi bünyesindeki mobil büfeler 24 saat aralıksız hizmet verecek.

Reklam
Reklam

Ayrıca köprünün giriş ve çıkışına vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için yerleştirilen mobil tuvaletler de hizmete alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: