Trafik Haftası...

Haymana 12 Eylül İlköğretim Okulu'nda, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Karayolları Trafik Haftası etkinliği düzenlendi.

Haymana 12 Eylül İlköğretim Okulu'nda, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Karayolları Trafik Haftası etkinliği düzenlendi.

Etkinlik, Garnizon Komutanı Yavuz Keçeci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Dalkılıç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Karaca, okul müdürleri, bazı öğretmenler ve öğrencilerin Haymana içinde yaptıkları kortej yürüyüşü ile başladı.

Tekrar etkinlik alanına dönüldükten sonra programın açış konuşmasını Jandarma Kıdemli Üstçavuş Öner Delioğlu yaptı.

Delioğlu konuşmasında, kazalara neden olan kusurlar içerisinde insan unsurunun payının yüzde 98-ler düzeyinde olduğunu ifade ederek, bu düzeyi azaltmada önemli yöntemlerden birisinin eğitim olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Trafikle ilgili yapılan bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Törende ayrıca daha önce hiç kaza yapmamış, ehliyeti iptal edilmemiş ve cezai işlem görmemiş, 12 Eylül İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Necdet Yalçın'a ve yılın şoförü seçilen Metin Eren'e de hediyeleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz