Trafik ışıkları çalışmayan kavşakta 4 araç birbirine girdi: 11 yaralı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde trafik ışıkları çalışmayan E-90 karayolu üzerindeki Refik Cesur Kavşağı'nda meydana gelen kazada...

Ankara’nın Polatlı ilçesinde trafik ışıkları çalışmayan E-90 karayolu üzerindeki Refik Cesur Kavşağı'nda meydana gelen kazada 4 araç birbirine girdi. Kazada 11 kişi yaralandı.
Ankara’dan Eskişehir istikametine giden Veysel Erdoğan yönetimindeki 06 AG 4395 plakalı TIR, trafik ışıklarının çalışmadığı kavşaktaki tali yoldan çıkan Polatlı Belediyesi işçilerini taşıyan Korkmaz Kaplan (36) yönetimindeki 06 PRC 29 plakalı minibüse çarpmamak için kavşakta bekleyen işçi servisi ile kamyona çarptı.
Kazada yaralanan Üzeyir Karataş (35) sıkıştığı araçtan çıkarıldıktan sonra Duatepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılar Yaşar Kaya (58), Korkmaz Kaplan (36), Abidin Gençdoğan (31), Ali Sökmen (36), Erkan Kozan (23), Abdulmuttalip Süzer (31), Battal Gazi Suluyer (17), Talat Çimen (42), Nazmi Saydemir (36) ve Arif Çerkeş (34) ise özel bir hastanede tedavi altına alındı.
Görgü tanıkları,kavşakta trafik sinyalizasyon ışıklarının çalışmadığını, TIR şoförünün dikkatinin büyük bir faciayı önlediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz